Sunday 20 December 2015

The Bold and the Reckless


Ναι, ναι, ναι. Για εσένα ήρθα. Τι νόμιζες πως με νοιάζει αν το ξέρεις..? Θέλω απλα να σου ανοίξω το κεφάλι. Ναι για εσένα πάει αγάπη μου. Θοδωρή σε λένε, έτσι για να μην έχεις και αμφιβολία. Λες και με ενδιαφέρει.

Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος λέγαμε μικρέ αλλά ας θυμάσαι πως δεν χρειάζεται να ζεις μέσα στα σκουπίδια. Ακόμα κι αν όλη σου την ζωή την πέρασες νιώθοντας σκουπίδι, δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν σου αξίζει..?

Δεν χρειάζεται να τρέφεις όλα όσα σε μειώνουν και να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου με αηδιαστικές δικαιολογίες περί τυφλών και μονόφθαλμων. Ο κόσμος είναι εκεί έξω, σε περιμένει να τον ανακαλύψεις όταν επιτέλους αποφασίσεις να βγεις έξω από εκείνους τους χώρους με τις δικλείδες ασφαλείας, τις ατσάλινες πόρτες και τα μικρά παραθυράκια κάπου ψηλά - έτσι για να παίρνεις μια γεύση όσων υπάρχουν έξω από τη φυλακή σου, μόνο και μόνο για να σου δίνει ο μονόφθαλμος μια ακόμη δικαιολογία για να μείνεις εκεί.

Βλέπεις, μάλλον θα νομίζεις πως σε θέλω πάλι - ας γελάσω, μην σου περνάει από το μυαλό κάτι τέτοιο. Μείνε σε αυτά που έμαθες εσύ, στον κόσμο που κοιτάει τα πάντα από το μικροσκόπιο και στα σίγουρα βήματα και άσε με εμένα - ίσως να με ξαναβρείς όταν πια μάθεις να τολμάς και να πολεμάς για όσα είσαι και αγαπάς.

Τώρα ας θυμάσαι απλά πως ό,τι λάμπει δεν είναι και πάντα χρυσός.

xoxo,
FluffyUnicorn

P.S.#1: A bird always flies with the same flock, doesn't it deary..?

P.S.#2: Το πιο υπέροχο συναίσθημα ειναι του κάναμε - εομοανδα.

P.S.#3: Don't ask, στον μεθυσμένο εγώ δεν του αρέσει να αφήνει εξηγήσεις όπως φαίνεται.

No comments:

Post a Comment